Personlig træning & Coaching


 


Rygklinik Gladsaxe samarbejder med Torben Bremann.

 

Kontakt Torben på telefon 40207775

eller mail til t.bremann@gmail.com

Personlig træning og/eller coaching er for dig der har særlige ønsker og har brug for professionel og seriøs støtte, vejledning og coaching.

Hos Rygklinik Gladsaxe tilbyder Torben Bremann Personlig Træning og Coaching.


"Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med træning. Fra hård fysisk konkurrencesport, herunder vægttræning, bodybuilding, karate, fodbold, m.m. – til de mere “bløde” discipliner som Tai Chi og Qi Gong. Jeg har altid forfulgt mine egne drømme, hvilket har betydet, at jeg har boet en del af mit liv i USA og Østen, alt efter hvor mine forskellige lærere og mentorer har været bosiddende. Jeg er stor tilhænger af, at teoretisk viden og praktisk erfaring går hånd i hånd og jeg udsætter aldrig mine klienter for noget jeg ikke selv har prøvet på egen krop!"

I mit virke som personlig træner, coach og rådgiver tager jeg udgangspunkt i dig, dine ønsker og behov. Vi opsætter i fællesskab realistiske mål og delmål, og skræddersyr et forløb der sikrer du når dem! Jeg har 30 års erfaring med at træne, rådgive, coache og vejlede kunder og klienter i at gøre drømme og ønsker til virkelighed!"


- Torben BremannPersonlig træning:

Et typisk forløb består af en indledende samtale – en screening – hvor det klarlægges om det ønskede mål overhovedet er realistisk. Forventninger og indsats afstemmes og der indgås en “kontrakt” mellem klienten og Torben, om hvilken indsats der forventes fra hver part. Der arbejdes altid efter princippet “walk the talk” – hvilket vil sige, at klienter aldrig sættes på en diæt, et træningsprogram, e.l., som Torben ikke selv har prøvet. Ét er at vide hvad der skal gøres – noget andet at have mærket på egen krop og sind hvad det vil sige at gå igennem et forløb. Der arbejdes naturligvis med delmål, hovedmål, fokusering, etc.

Vores klienter er forskellige og kommer med forskellige drømme om mål – vi tilstræber at møde dem præcis dér hvor de er, og sammen med dem gøre deres drømme til virkelighed.

Enkelte klienter har mål der kræver en meget hård og målrettet indsats – andre har mere afdæmpede ønsker og mangler blot lidt støtte og professionel vejledning til at virkeliggøre deres drømme.

Den personlige træning kan både foregå i fitnesscenter (Charlottehaven), i naturen eller on-site i Rygklinik Gladsaxe.Coaching:

Vores fokus i Rygklink Gladsaxe omkring coaching, rådgivning og vejledning, er centreret om personer der har et ønske om at skabe noget forandring i deres liv, hvor træning, kost og livsstilsomlæggelse er en del heraf. Vi arbejder både med mennesker der har store drømme og store mål – og med mennesker der har lidt mere afdæmpede behov …

Der rådgives og støttes bl.a. omkring træning, kost, korrektion af kropsholdning samt mental træning – hvad skal der til, og hvad virker!

Vi kan lide at udfordre os selv – og tager gerne imod udfordringer fra andre. Vi hjælper vores klienter til at nå deres mål!

De fleste klienter kommer med en klar ide om hvad de vil – de mangler blot viden, vejledning og støtte til at nå deres mål. Vi er ikke babysittere – vores klienter er selv motiveret og engageret, og ved hvad de vil.

Går du med en gammel drøm eller ønske om at skabe en forandring – så kontakt os gerne om mulighederne for i fællesskab at nå et godt resultat!

“Tragedien ved livet er ikke døden – men det vi lader os dø inden i mens vi er i live”Online coaching:

Har du behov for støtte, rådgivning og sparring for at nå dine mål?

Men bor i en andel landsdel end os, eller har en meget stram kalender der vanskeliggør det at møde op til bestemte tider, rejser meget – eller har helt andre bevæggrunde til at vælge online coaching?

Online coaching er for dig der foretrækker eller ser fordelene i at blive vejledt og rådgivet over nettet enten via mail eller Skype – uanset hvor du befinder dig i verden!

Du skal hverken møde op til bestemte tider eller på bestemte steder – men kan gøre tingene online i eget tempo.

Kontakt os gerne med dine ønsker og behov – og vi skræddersyr et forløb for dig der vil føre dig i mål!


 


Priser Coaching:

  

Per gang (en time)                                                   800,-

Ved køb af 5 sessions på én gang:                        3600,-

Ved køb af 10 sessions på én gang:                      6800,-
Pris online coaching                        1 time: 700,-

                                                                  30 min:  400,-


 

Om Torben: 

Er forfatter til flere bøger om træning, coaching, mental træning kost, Tai Chi, meditation, anatomi, m.m. Til dagligt driver han firmaerne Fitness Education Center og Danish Center for Taiji and Qi Gong. Han arbejder med at træne, coache og vejlede klienter i forskellige livsstilsforløb og optimering af personlige livs strategier. Derudover fungerer han som foredragsholder, workshopsholder og motivator i private og offentlige virksomheder og er skribent i inden- og udenlandske magasiner og faglige tidsskrifter. Han har boet en del af sit liv i USA og Østen.

Han har knap 30 års erfaring med at træne, rådgive, coache og vejlede kunder og klienter i at gøre drømme og ønsker til virkelighed! For at se interview med Torben klik HER.