Sundhedstjek


 

                                           

Mere end 1 million danskere har et ønske om at kunne følge med i deres sundhedstilstand ved bl.a. at få foretaget regelmæssige målinger og dermed opnå en løbende status.

Udover at få målt blodtryk og eventuel taget et kolesteroltal hos din læge, så er det mindst ligeså væsentligt at få foretaget målinger af bl.a. fedt procent, muskelmasse m.m. Derfor kan du få foretaget målinger hos Rygklinik Gladsaxe med "Segmental Body Composition Analyzer", som viser din:

  • fedtmasse
  • fedt omkring dine organer
  • fedtprocent
  • fedtprocent fordeling
  • muskelmasse
  • muskelmasse fordeling
  • knoglemasse
  • kropsvæske fordeling
  • metaboliske alder


Vidste du f. eks at:


- Din muskelmasse er afgørende for hvor velfungerende dit stofskifte er?


- En øgning af din muskelmasse kan medvirke til at forebygge diabetes 2?


- Ved at få målt din fedtmængde omkring dine organer, kan du få svar på, om du ligger i risikozonen i forhold til livsstilssygdomme?


- Ved at få foretaget målinger i forbindelse med et træningsforløb, kan du følge med i om din træning udvikler kroppen i den positive retning du ønsker?Sundhedstjek kan både være en selvstændig ydelse, og kan også indgå i en behandling som tilkøb til reduceret pris - eller indgår som en naturlig del i en konsultation hos Torben, hvor fokus er på kostvejledning og/eller samspillet mellem en kost målrettet din træning, og de ønsker og mål du har med din træning.


Målingerne kan foretages af både Huong og Torben.Dine muligheder er:


1.

Som et tilkøb i forbindelse med en behandling. Du vil få foretaget målingen og forklaret hvad de enkelte tal dækker over og få en kopi med af måleresultatet.

Det anbefales, at du køber to målinger, så der er et sammenligningsgrundlag og en eventuel egen indsats i forhold til livsstilsoptimering dermed kan monitoreres.

Pris: 75 kr.


2.

Som en selvstændig ydelse, hvor du enten booker en enkelt måling eller forudbetaler for tre. Den enkelte booking er for dig der blot vil have en status nu og her, hvor de tre målinger er målrettet dig, der er i gang med en livsstilsoptimering, et træningsforløb, kostomlæggelse eller tilsvarende, hvor det er vigtigt for dig at følge med i din udvikling, og at du bevæger dig i den ønskede retning.

Pris: 200 kr. (Ved samtidig køb af tre målinger 550 kr.)


3.

Som en ydelse der er en del af en konsultation hos Torben, hvor der er fokus på at tilrettelægge en kost der eksempelvis optimerer din træning, skaber eller fremmer et vægttab, sikrer en mere hensigtsmæssig fordeling mellem protein, kulhydrat og fedt i din kost, e.l.