Resultater"Tak for jeres venlige og smilende måde at være på. Har nu kommet hos jer et stykke tid. Jeg havde et voldsomt lændehold med min hofte låst fast og skudt ud til den ene side. En gammel rygskade som har fuldt mig siden år 2000.

Men for første gang er det lykkes at få styr på min skade. Tak for det Huong. Du er fantastisk dygtig og du kan bare noget som lykkes, som ikke er lykkedes for andre jeg er gået til igennem årene. Jeg er taknemlig og glad for at gå her. Vil komme fortsat og få gode råd til at holde og forstå min krop/skade.

Jeg har også deltaget på workshop med dig Huong og Ditte. Det fik jeg stor gevinst af. Og det er ikke sidste gang jeg deltager på workshop. Tak endnu en gang for dine behandlinger. Jeg vil glæde mig til, at fortsætte hos dig og glæde mig over, at se de fremskridt der er med min skade. At holde min skade/smerter væk".

– Helle"Mit første møde med Huong som behandler, var efter jeg var blevet påkørt i min bil bagfra og havde fået piskesmælds traume. Jeg havde kraftig hovedpine, måtte gå med solbriller og kasket for at kunne være ude, havde mange muskelsmerter, samt jeg kunne ikke holde ud at sidde og arbejde foran en computer.

Efter min første behandling hos Huong, som bestod af massage, mobilisering og øvelser, kunne jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Hovedpinen var næsten forsvundet og jeg kunne begynde på job. Jeg fik nogle få gode øvelser, som jeg skulle lave derhjemme for at styrke min muskulatur. Jeg fik gode tips til, hvordan jeg skulle sidde på en kontorstol. Efter nogle meget virkningsfulde behandlinger, var jeg færdigbehandlet og jeg kunne fungere normalt igen. Dog fik jeg tilbagefald, så jeg tog med glæde et par behandlinger mere hos Huong.

Huong er ekstrem dygtig og har nogle gode ideer til, hvordan man kan få de øvelser man skal lave, til at passe ind i en travl hverdag med små børn. Jeg kan kun varmt anbefale folk at bruge Huong som fysioterapeut".

– MetteJeg har altid været en ivrig løber, og løb har i store dele af mit liv betydet meget for mit velbefindende. I 2009 løb jeg Eremitage-løbet men oplevede et par måneder senere, at min højre hofte ”isnede” til under løb, hvilket var smertefuldt.

Jeg konsulterede lægen flere gange og fik anvist nogle rygøvelser, men havde stadig smerter. Blev herefter MR-scannet fra nakke til hofte, uden at man fandt noget. Fik en injektion af binyrebarkhormon i hoften, hvilket havde en lille effekt, men smerterne vendte hurtigt tilbage. Et hold i nakken i foråret 2013 skulle vise sig at blive min redning.

Jeg blev henvist til Huong, som behandlede min nakke et par gange med intensiv behandling. Jeg spurgte Huong om mine smerter i hoften. Huong var den første blandt alle specialisterne og lægerne, som lyttede opmærksomt til mig og på kort øjeblik fik isoleret og identificeret problemet. Min smertefulde hofte skyldtes en forkortet og strenget hoftemuskel, som gav mig en anelse skævhed i bækkenet.

Huong lavede stræk, mobilisering og stabilitetsøvelser med mig, og et par simple fysiopilatesøvelser, som jeg skulle arbejde med hjemme. Med fokus på at genskabe en muskelbalance omkring min ryg og hofte, mærkede jeg hurtigt den gavnfulde effekt. Efter et par uger var jeg fri for smerter og i stand til at træne igen. Mit liv som aktiv, og som løber kunne begynde igen efter næsten 4 år.

Huong er en kvik og enormt dygtig fysioterapeut, som diagnosticerede og behandlede mig. Jeg anbefaler varmt Huong til alle".

– Eskil"Jeg er meget tilfreds med den professionelle og kompetente behandling Huong udfører. Huong hjælper med at finde ind til problemet ud fra et helheds princip, og viser stor interesse for mig som patient. Huong kan varmt anbefales".

– Marianne


"Huong Le Nguyen, Rygklinik Gladsaxe, er en meget faglig kompetent og inspirerende underviser af Medicinsk Baduanjin Qigong. Hun udstråler, at hun har Qigong helt inde under huden og hun kan med sine kinesiske rødder og fysioterapeutiske baggrund formidle det teoretiske stof både med udgangspunkt i den vestlige og den østlige tankegang.

Det har været lærerigt at deltage i kursusforløb i Medicinsk Baduanjin Qigong. Vi har, udover at arbejde med at bevæge energien rundt i meridianerne, haft fokus på holdningskorrektion, stabilitet, stærke og fleksible muskler, balancerede bevægelser, mobilisering af leddene og fascierne, åndedrætsøvelser, grounding, fokuseret opmærksomhed, visualisering, sammenhæng mellem krop og psyke – alt sammen yderst relevant i det fysioterapeutiske arbejde.

Alt i alt et intensivt forløb, der kræver at man øver sig hjemme for at få det ind på kropsniveau, men der har også været plads til grin og hygge.

Tak til Huong, mine medkursister og Torben Bremann." 


– Karina Bo Skovmand, Fysioterapeut og indehaver af Qigong i Centrum, 2019."Huong Le Nguyen har i perioden 03.04.06-28.04.06 været i praktik her på klinikken. Da hun på dette tidspunkt havde færdiggjort sin kliniske eksamen, indgik hun på lige fod med os andre, i det daglige arbejde med patienterne, selvfølgelig med supervision med os efter behandlingerne. Hun klarede samtlige opgaver fremragende. Hun var meget vellidt blandt patienterne og arbejdede seriøst og professionelt fra første færd.

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger, og håber jeg igen får mulighed for at arbejde sammen med hende".


– Kim Thomas Petersen, Fysioterapeut, C. MDT, Dip. PE, Borgergade Fysioterapi, 2006."Huongs teoretiske viden om gængs fysioterapi er velfunderet, hertil kommer at Huong kan inddrage den psykiatriske fysioterapi både i form af den svenske tradition og den psykomotoriske fysioterapi. Hun er i stand til at lave ROK-undersøgelsen, samtidig med at hun selvstændigt skaber kontakt og dialog med patienterne. Huongs formidlingsevne er struktureret og overskuelig. Huong kan selvstændigt vælge undersøgelses- og behandlingsmetoder, der tager udgangspunkt i patientens problemer, samtidig bibeholder hun sin autoritet og autencitet som behandler.

Huong bruger sin tillærte viden i praksis, samtidig er Huong modig, vedholdende i patientkontakten og eksperimenterer på en måde der skaber basis for kropslig forandring. Ydermere er Huong i stand til at være tålmodig med sig selv og patienterne. Huong har deltaget og forestået gruppebehandling.

Det skriftlige arbejde er præget af en faglig viden om mennesket og deres sygdomme.

Huong er positiv stemningsskabende i gruppen, da hun deltager aktiv i diskussionerne, underviser og reflekterer".


– Camilla Andreasen, Klinisk underviser i fysioterapi, Frederiksberg Hospital, 2004."I perioden 16. august 2002 - 15. december 2002 har Huong Le Nguyen været ansat til at deltage i projektgruppearbejde i forbindelse med indførelse af nyt elektronisk indkøbssystem. I denne periode har Huong stået for planlægning, undervisning af brugere, analyser samt opfølgning i forbindelse med implementeringen. Huong har også i mange sammenhænge haft direkte kontakt med leverandøren af systemet.

Huong er yderst pålidelig, og gør gerne en ekstra indsats for at få løst sine arbejdsopgaver hurtigt og fornuftigt. Huong er særdeles arbejdsom og omhyggelig. Huong arbejder meget selvstændig og tager selv initiativ til at udarbejde systemer, som gør arbejdsgangene mere smidige. I forbindelse med projektgruppearbejdet har Huong været et uundværligt aktiv for arbejdet, idet Huong har haft indsigt i de fleste arbejdsgange og med sit overblik bidraget til at implementeringen blev en succes.

Da Maxygen ApS er et Amerikansk ejet firma har megen korrespondance foregået på engelsk, hvilket Huong har udført upåklageligt.

Jeg giver Huong mine varmeste anbefalinger".


– Solveig Lysholm Hansen, Manager, Maxygen ApS, 2002.


Se flere under Fysioterapi.